Izšūšana ir mans hobijs, kas man, plus mīnus mazas pauzes, bijis līdzās kopš sākumskolas, kad man to vecmāmiņa iemācija. Skolas laikā, protams, mazliet slēpu, ka darbmācības stundas man patīk (jo stilīgāk bija, ka riebjas), jo vienīgais, kas darbmācībā neapatika bija zeķes adīšana! Viss pārejais - ļoti! Laika gaitā izšūšana kļuva retāka, līdz uzradās Pinterests. Tas "paķēra" to sajūtu, ka atkal vajag un gribas.
Lasīt vairākUn vai tiešām gads jau apkārt kopš šī ieraksta? Ir gan! Trakums, bet tā ir. Grēta gan man jau pāris nedēļas man stāsta, cik ļoti vēlas un gaida Ziemassvētkus.
Lasīt vairākNu jau krietni daudz reizes esmu rīkojusi kursus jeb "brīvās sestdienas" pirmspusdienas ēdienu gatavošanas pasākumus (no 11:00 līdz apm.14:00/15:00), kur uzsvars tiek likts tieši uz bērnu ēdieniem: idejām, receptēm, manu pieredzi, padomiem un
Lasīt vairākEsmu ļoti priecīga, ka man ir iespēja meitai ne tikai parādīt, kas ir dārzs, bet viņai ir iespēja arī pašai piedalīties tā tapšanā, kopšanā un ražas novākšanā. Man ar zaļajiem pirkstiņiem ir pilnīgi švaki un nekas no tā, ko es ies
Lasīt vairākVasara kā zināms ir kāzu un kristību laiks. Izvēlēties piemērotu kristību dāvanu nemaz nav viegli, nemaz nerunājot par dāvanu jaunajam pārim.
Lasīt vairākBrīžos, kad neēdam, daram ko citu! Man ik pa laikam patīk nodoties DIY nodarbēm, it īpaši, ja tuvojas kādi svētki, dzimšanas dienas vai citas ballītes.
Lasīt vairākArtūrs Taškāns ir grauzdētavas – kafijas veikala – restorāna Rocket Bean Roastery, Miera ielā, šefpavārs. Nešaubīgi talantīgs pavārs ar īpašu rokrakstu virtuvē. Viena no tām lietām, ar ko Artūrs ir atpazīstams, ir viņa radītās ēdienkartes – tajās ir īsi un kodolīgi nosaukumi bez gariem ēdienu aprakstiem. Man ļoti patīk un esmu novērojusi, ka šī tendence sāk parādīties arī citos restorānos.
Lasīt vairākNeviens, neviens mazais nav izaudzis bez našķiem un gardumiem. Un tas ir tikai normāli un pat forši, jo, kā jau vairākkārtīgi uzsveru, ēšana ir bauda un tā tam būtu jābūt.
Lasīt vairākKatru reizi, kad skatos kā mans bērns kāru (vai reizēm mazāk kāru) muti ēd to, ko viņai piedāvā, es priecājos, ka viņa nav kā mamma bērnībā!
Lasīt vairākJau ilgāku laiks mans sabiedrotais virtuvē ir mandeļu piens. To lietoju, gatavojot Grētai brokastu putras, pankūkas, piena zupu un citus ēdienus, kur nepieciešams piens. Lietojam ne tikai mandeļu, bet arī rīsu, auzu, lazdu riekstu un kokosriekstu pienu.
Lasīt vairāk