Truša filejas pagatavošana ir ārkārtīgi ātra un arī vienkārša. Tas neprasa daudz laika, piedevas var variēt un rezultātā sanāk viegla un garda maltīte.
Lasīt vairākMan pašai vienmēr ir garšojušas kotletes un nekad to neesmu slēpusi. Galvenais ir gaļas kvalitāte un tad šo ēdienu reizi pa reizei var ēst bez sirdsapziņas pārmetumiem.
Lasīt vairākArtūrs Taškāns ir grauzdētavas – kafijas veikala – restorāna Rocket Bean Roastery, Miera ielā, šefpavārs. Nešaubīgi talantīgs pavārs ar īpašu rokrakstu virtuvē. Viena no tām lietām, ar ko Artūrs ir atpazīstams, ir viņa radītās ēdienkartes – tajās ir īsi un kodolīgi nosaukumi bez gariem ēdienu aprakstiem. Man ļoti patīk un esmu novērojusi, ka šī tendence sāk parādīties arī citos restorānos.
Lasīt vairākReizēm gadās tā, ka sajūk visi mēri un tad nu ir pasta, kuskuss vai rīsi ir sagatavoti tik daudz, ka ne apēst! Šoreiz man sanāca pagatavot kuskusu, ko vienā ēdienreizē apēst nevarējām.
Lasīt vairākĶirbju laiks ir sācies arī mūsu mājās. Tagad to Grēta var atkal atklāt no jauna, jo pa vasaru jau tas mazliet bija aizmirsies. Ķirbju ir tik daudz un dažādi, un pat ēdot regulāri, var izbaudīt to garšu bagātību.
Lasīt vairāk